Alle zakelijke mogelijkheden

Voor bedrijven en overheden


Military Gadgets Zakelijk is gespecialiseerd in het leveren van outdoor producten aan andere bedrijven en overheden in Europa. Dit zijn bedrijven als airsoft verenigingen, survival aanbieders en BHV / EHBO opleiders. Zo hebben we onder andere al mogen leveren aan de Nationale Politie, Federale Politie België, Koninklijke Militaire Academie en verschillende pelotons van Defensie.

Doordat we heel veel kennis en ervaring hebben kunnen we elk bedrijf helpen aan producten van perfecte kwaliteit van verschillende merken. Military Gadgets Zakelijk is bedoeld voor grotere bestellingen. Dit merk je ook aan de staffelkortingen. Bij Military Gadgets is het mogelijk om de bestelling op te halen en heb je keuze uit ruim 600 producten. Zelfs producten die we niet standaard op voorraad hebben kunnen we vaak leveren. We komen ook graag eens langs om de zakelijke mogelijkheden te bespreken.


Bij Military Gadgets Zakelijk kennen we een aantal mogelijkheden:

Bulkleveringen
Profiteren van hele lage prijzen voor jouw organisatie? Bij Military Gadgets Zakelijk krijg jij altijd een offerte op maat bij je bestellingen. Hoe groter de order, hoe meer staffelkortingen er worden gerekend.

Kleine leveringen
Ook voor de kleinere leveringen kun je bij Military Gadgets Zakelijk terecht.

Fulfillment
We kunnen ons voorstellen dat je niet overal kennis van wilt hebben. Hiervoor kun je gebruik maken van de Fulfillment opties van Military Gadgets. Maak gebruik van onze logistieke processen en magazijn en jij richt je puur op het verkopen. Wel zo handig!

Snelle service
Military Gadgets Zakelijk staat voor een snelle service en persoonlijk contact. We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Heb je producten met spoed nodig? Geen probleem! We kunnen veel producten snel leveren.

Wereldwijde levering
We kunnen wereldwijd leveren, overal ter wereld. Dit is handig, wanneer je interne klanten hebt die zich in het buitenland bevinden, of als een onderdeel van het bedrijf op een missie is in het buitenland, maar wel producten nodig heeft.

Wil je meer te weten komen over de zakelijke mogelijkheden? Neem dan eens contact met ons op via trade@militarygadgets.nl of via +31 (0) 13 203 20 50!

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen